Ramen & deuren laten plaatsen?

Als u ramen of deuren wil laten plaatsen, is het een goed idee om Van Acker Houtbouw aan te spreken. Wij installeren ramen en deuren uit aluminium, pvc en hout. Elk van die materialen heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Hieronder ontdekt u er meer over.

Zou u onze ramen en deuren willen komen bezichtigen? Of heeft u nog vragen over de verschillende materialen? Maak dan een afspraak in onze toonzaal. Wij bespreken met veel plezier welke optie voor u de beste is. Sinds 2013 mogen we ons met trots een Timmermanverdeler van ramen en deuren uit aluminium noemen.

Ramen & deuren

e grote foto
Foto naast ALU

Ramen & deuren uit aluminium

Buitenschrijnwerk is een belangrijk element voor de esthetiek van een gebouw. Daarom is het cruciaal dat u zich goed informeert naar wat vandaag mogelijk is. De juiste keuze van het type buitenschrijnwerk vormt een bepalende schakel in het totaalconcept en kan tevens een meerwaarde aan het architecturale geheel geven. 

Onze firma heeft op dat gebied gekozen om met Duitse kwaliteitsnormen te werken. Wij leveren u bijvoorbeeld schrijnwerk uit aluminium van Heroal. Met de ramen en deuren van Heroal zijn er bijna geen beperkingen om architecturale constructies te realiseren. Zowel qua vorm als qua kleurcombinatie is elke bouwstijl te benaderen.

De voordelen van ramen & deuren uit aluminium

Ramen & deuren uit pvc

Ramen uit pvc hebben een goede isolatiewaarde en sparen de energiereserves. De warmteweerstand van pvc wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hoe lager die waarde, hoe beter de warmteweerstand. Standaard gebruiken wij het Softline 82-profiel van VEKA met maar liefst zeven kamers en een ongeziene standaard-U-waarde van 1.0 W/m2K. Als u jarenlang zorgeloos van onderhoudsvrije ramen en deuren wil genieten, zijn uitvoeringen uit pvc een slimme investering. De montage wordt door ons team op-en-top uitgevoerd.

De voordelen van ramen & deuren uit pvc (Softline 82)

Foto naast PVC
Foto naast Hout

Ramen & deuren uit hout

Wil u mooie houten ramen die duurzaam, energiebesparend, gemakkelijk in onderhoud én niet duur zijn? Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze ramen en deuren zijn stuk voor stuk maatwerk, passend bij uw woning en persoonlijke stijl. Eigentijds of liever een gezellige retrolook? Aan u de keuze!

De uitvoeringen & voordelen van ramen en deuren uit hout

Rolluiken, poorten, zonwering & lichtstraten

Ter afwerking van uw ramen en deuren kan u er rolluiken of zonwering bij verkrijgen. Denk aan voorzet- en opbouwrolluiken of screens. Hoewel beide opties zonnestralen en warmte tegenhouden, zijn rolluiken een betere keuze als u volledige duisternis en isolatie wenst. Bij screens heeft u nog steeds zicht op uw buitenruimte, ook als ze gezakt zijn. De kleur van de rolluiken of screens kan u op uw ramen en deuren afstemmen. 

Om van meer daglicht binnenhuis te genieten, kan u van een lichtstraat gebruikmaken. Dat is een glazen dakconstructie die uit twee of meer glazen ruiten bestaat. Het doel ervan is om zoveel mogelijk daglicht op de onderliggende ruimte te laten vallen – of dat nu een woonkamer, een eetkamer, een veranda of een uitbouw is.

 Verder behoren poorten tot ons aanbod. Die kan u handmatig of automatisch openen en sluiten. In onze fotogalerij kan u alvast inspiratie opdoen.

Foto naast poorten